Lifestyle

Stërvitjet nuk kanë pse të jenë intensive dhe të gjata për një efekt pozitiv

 

Nëse ju mungon koha dhe hapësira, por sërish dëshironi të ushtroni, atëherë jeni të detyruar të gjeni stërvitje të cilat janë më efektive sesa trajnimi me interval me intensitet të lartë.

Duke i kombinuar ushtrimet që nuk kërkojnë shumë sforcim, ju do të mund t’i shtyni kufijtë tuaj, ta rrisni nivelin e durimit dhe do të mund të digjni më shumë dhjamë sesa do të bënit me ushtrimet e vazhdueshme kardio.