Lifestyle

Avokado, burim i vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme për fëmijët

 

Avokado është një prej frutave më të shëndetshëm në planet pasi përmban shumë lëndë ushqyese. Në përbërje të tyre ka vitaminat B (minus B12), vitaminën C dhe minerale të shumta.

88 për qind e një avokado përbëhet nga yndyra të shëndetshme.