Lifestyle

Rreziku i akumulimit të ujit në trup dhe largimi me metoda natyrale

 

Rreth 70% e trupit përbëhet nga uji i cili akumulohet në brendësi dhe në pjesën e jashtme të qelizave.

Uji mund të akumulohet në sistemin qarkullues, inde dhe zona të tjera të trupit.