Lifestyle

Ushqimi ndikon në kualitetin e gjumit tuaj

Foto: Ilustrim
 

Të keni kujdes për atë që hani dhe pini para se të bini në gjumë, ka rëndësi të madhe.

Hani më shumë ushqime që përmbajnë triptofan. Këtë e gjeni në ushqimet e bulmetit dhe është një substancë që nxit gjumin. Po ashtu edhe farat, mjalti, bananet dhe vezët përmbajnë këtë substancë.