Lifestyle

Si të ulni presionin e gjakut pa ilaçe

Si të ulni presionin e gjakut pa ilaçe
 

Presioni i lartë i gjakut është rrezik për zemrën dhe rrezik për jetën. Presioni i lartë i gjakut është i zakonshëm, por secili që përballet me të duhet të mundohet ta parandalojë.

Medikamente jo të shtrenjta përdoren për të parandaluar rritjen e presionit të gjakut, por përsëri shumë njerëz nuk mund ta vënë nën kontroll.