Lifestyle

Palltot e holla që nuk dalin kurrë nga moda

 

E pyesni veten çfarë të vishni midis periudhave të ngrohta me diell dhe ditëve me shi? Ekspertët e modës u rekomandojnë palltot e holla të cilat mund t’i vishni kur dilni jashtë, dhe që mund t’iu mbrojnë nga erërat që fryjnë apo reshjet e vogla të shiut.

Ato janë të punuara nga materialet ideale që ua mundësojnë trupit tuaj të marrë frymë, e pengojnë depërtimin e ujit, modelet dhe ngjyrat e tyre janë të përjetshme dhe nuk dalin kurrë nga moda.