Lifestyle

Ngjyra dhe forma e syrit lidhet ngushtë me shëndetin

Foto: Reuters
 

Ngjyra dhe forma e syve janë tregues të rëndësishëm të shëndetit të njeriut dhe sëmundjeve që i kanosen.

Njerëzit me sy të kaltër apo jeshilë janë më të prirur të preken nga disa probleme shëndetësore.