Lifestyle

Faktorët e papritur që ndikojnë në shtimin e kilogramëve

Faktorët e papritur që ndikojnë në shtimin e kilogramëve
 

Frigoriferët e mëdhenj në shtëpi, ngritja e temperaturës në ambientin ku qëndroni, dëgjimi i muzikës me zë të lartë, janë vetëm disa nga rreziqet e papritura që mund të ndikojnë dukshëm në shtimin e peshës së njeriut.

Kur jeni të përkushtuar që të humbni peshë, duke bërë zgjedhje të shëndetshme ushqimore dhe duke ecur nga 10 mijë hapa në ditë, por pavarësisht kësaj numri i kilogramëve mbetet i njëjti, sigurisht se përfundoni shumë të zhgënjyer.