Lifestyle

12 fustane për t’u dukur mahnitshëm në natën e Vitit të Ri

 

Nuk do të jetë Vit i Ri i zakonshëm festiv dhe me shkëlqim, por askush nuk na ndalon që të dukemi bukur.

Pandemia ka pamundësuar organizmin e pritjes së Vitit të Ri nëpër lokale, por kjo nuk duhet të jetë pengesë që edhe në shtëpi të dukeni bukur, shkruan a2neës të enjten.