Lifestyle

Frika e pabazuar për efektet anësore të vaksinës

Frika e pabazuar për efektet anësore të vaksinës
Foto: Reuters
 

Pra, marrja e vaksinave krijon njëfarë shqetësimi fizik, por ai nuk ka të krahasuar me simptomat që shkakton vetë COVID-19. Efektet anësore ndodhin në një farë mase me të gjitha vaksinat dhe ky nuk është në vetvete një shqetësim për sigurinë e tyre

Për një pjesë të njerëzve, marrja e vaksinave të para anti–COVID mund të jetë disi e sikletshme. Ato mund t’ju bëjnë të ndiheni të sëmurë për 1 ose 2 ditë, edhe pse nuk përmbajnë viruse të plota për t’ju infektuar.