Lifestyle

Njihuni me ushqimet që luftojnë depresionin

 

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), depresioni është një sëmundje mendore e përhapur: trishtimi, vetëvlerësimi i ulët, ndryshimi i humorit, ankthi dhe mungesa e interesit janë të gjitha shenja të depresionit. Ky çrregullim mendor na prek pothuajse të gjithë ne, herë pas here, por mund të bëhet edhe kronik. Për të luftuar këtë gjendje, ne do ju tregojmë 5 ushqimet që duhet të hani.

Tërshëra