Lifestyle

Majdanozi ndikon në zbutjen e lëkurës

Foto: Ilustrim
 

Mënyra më e mirë për të pasur një lëkurë të paraqitshme por mbi të gjitha të shëndetshme, është ushqyerja.

Produktet natyrale dhe bimore janë tepër miqësore me lëkurën dhe i japin atë për të cilën ajo ka nevojë.