Lifestyle

​Është e rëndësishme koha kur i konsumoni: Këto ushqime na bëjnë të flemë

 

Lodhja mund të jetë shkaku i pagjumësisë, gjumit të shqetësuar, stresit, ndryshimeve të stinëve, por edhe dietës suaj.

Meqenëse gjumi i rregullt dhe lehtësimi i stresit zgjasin më shumë, filloni duke eliminuar ushqimet që shkaktojnë lodhje.