Lifestyle

Si u krijua kaq shpejt vaksina kundër COVID-19?

Si u krijua kaq shpejt vaksina kundër COVID-19?

Emergjenca për zhvillimin e një vaksine kundër COVID-19 është konsideruar nga ekspertët si një element që i ndryshon rregullat e lojës, mirëpo sondazhet kanë treguar se shpejtësia e zhvillimit dhe miratimit të tyre ka nxitur shqetësim te shumëkush.

 

Emergjenca për zhvillimin e një vaksine kundër COVID-19 është konsideruar nga ekspertët si një element që i ndryshon rregullat e lojës, mirëpo sondazhet kanë treguar se shpejtësia e zhvillimit dhe miratimit të tyre ka nxitur shqetësim te shumëkush.

Zhvillimi i vaksinave është zakonisht një proces i ngadalshëm.