Lifestyle

2020-a, një prej tre vjetëve më të nxehtë

2020-a, një prej tre vjetëve më të nxehtë
 

Toka ka vazhduar të përballet me një periudhë domethënëse të ngrohjes më 2020, ka bërë të ditur Organizata Botërore Meteorologjike (OBM).

Vlerësimet e përkohshme të kësaj organizate sugjerojnë se ky vit do të jetë një nga tre më të nxehtit, pas viteve 2016 dhe 2019. Gjashtë vjetët më të nxehtë, sipas të dhënave të regjistrimeve globale deri në 1850, janë shënuar që nga viti 2015.