Lifestyle

Sallatë për mëngjes - 3 mënyra të shëndetshme për të nisur ditën

 

Çfarë duhet të hani në mëngjes me siguri është një pyetje që e keni dëgjuar të diskutohet shpesh. Që nga mjekët dietologët, miqtë tuaj apo dhe nepsi që nis që me mëngjes, ky vakt mund të themi me të vërtetë se është më i rëndësishmi i ditës.

Të ëmbla, të kripura, drithëra apo lëng nuk ka rëndësi çfarë zgjidhni, por sigurohuni që të jenë të gjitha të shëndetshme në mënyrë që trupi juaj të zgjohet po kështu. Sugjerohen 3 receta të shpejta për një mëngjes paksa të pazakontë me sallata e perime. Ndiqini ato më poshtë e zgjidhni të preferuarën tuaj.