Lifestyle

Bërthamat e kajsisë burim i vërtetë i shëndetit

Bërthamat e kajsisë burim i vërtetë i shëndetit
 

Konsiderohet që kajsitë forcojnë mekanizmin mbrojtës të organizmit tonë dhe se ato forcojnë dhëmbët dhe kockat. Kajsitë e thata janë të pasura me karbonat kaliumi, i cili është shërues për njerëzit që vuajnë nga aritmia.

Përveç magnezit, kajsitë janë gjithashtu të pasura me fosfor, i cili përmirëson funksionimin e trurit, kombinimi i këtyre dy mineraleve është gjithashtu i mirë për normalizimin e presionit të gjakut.