Lifestyle

Efektet shëndetësore afatgjata të Covid-19

Efektet shëndetësore afatgjata të Covid-19
Foto: AFP
 

Personat e intubuar e të shtruar në spital për javë të tëra pa lëvizur, ngrënë apo folur siç duhet vazhdojnë ende t’i ndjejnë pasojat e koronavirusit. Disa nga efektet afatgjata të koronavirusit janë lodhja, gulçimi, dhimbja e muskujve, e kokës, ekuilibri i dobët dhe humbja e kujtesës.

Shumë njerëz me simptoma serioze të Covid-19 po përballen me efektet e tij afatgjata disa muaj pas daljes nga spitali.