Lifestyle

Perimet që largojnë fryrjen e stomakut

Perimet që largojnë fryrjen e stomakut
 

Nëse ka këshillë që pranohet nga të gjithë ekipet e ekspertëve është që njeriu duhet të hajë sa më shumë perime.

Zakonisht, ekspertët janë të ndarë për vlerat dhe kundërvlerat e yndyrnave apo karbohidrateve, por kur vjen puna tek perimet të gjithë bien dakord se ato janë një nga bazat e një regjimi të shëndetshëm ushqimor.