Lifestyle

Trajtimet natyrale të osteoartritit dhe ushqimet

Trajtimet natyrale të osteoartritit dhe ushqimet
 

Një nga problemet më të mëdha me kockat është osteoartriti. Dhimbjet dhe simptomat e saj mund të trajtohen me disa terapi natyrale me bazë bimore. Përpos këtyre terapive, ekspertët rekomandojnë edhe aktivitetin e rregullt fizik.

Disa nga shenjat më të hershme të sëmundjes janë: ngurtësimi i gishtave, dhimbja e kyçeve dhe kërcitja e gjunjëve.