Lifestyle

Mjeku amerikan zbulon antibiotikun natyral që shëron çdo infeksion, si ta përgatisni vetë?

Mjeku amerikan zbulon antibiotikun natyral që shëron çdo infeksion, si ta përgatisni vetë?
 

Sëmundjet kronike dhe infeksionet e ndryshme janë shqetësime të cilat prekin njerëz të moshave të ndryshme. Natyrisht, përdorimi i antibiotikëve nuk është mënyra më e mirë për t’i trajtuar. Richard Schulze është një mjek i njohur amerikan i cili kohët e fundit ka zbuluar një recetë të fuqishme natyrale që mund të trajtojë shumë sëmundje.

Ky antibiotik natyral ka veti antivirale dhe mund të trajtojë çdo lloj infeksioni në trup, transmeton G.SH. Ai mund të forcojë sistemin tuaj imunitar, të trajtojë sëmundjet kronike dhe infeksionet. Megjithatë, ai duhet të merret në doza të kontrolluara, pasi është shumë i fuqishëm.