Lifestyle

Këshilla për një zemër shëndetshme

Këshilla për një zemër shëndetshme
 

Shëndeti i mirë i zemrës është një objektiv parësor që duhet ta ketë çdo njeri.

Ai nuk ka plotësisht një origjinë gjenetike dhe është në varësi edhe të stilit të jetesës.