Lifestyle

Covid-19 nëpër supermarkete – si të mbroheni?

Covid-19 nëpër supermarkete – si të mbroheni?
Foto: Ilustrim

Nëse ka diçka që përfshin rutinën tonë të përditshme është blerja e produkteve në supermarket.

Por, pandemia solli një normalitet të ri për të gjithë. Ndryshoi sjelljen e shoqërisë, mënyrën e jetesës dhe kujdesin e shtuar ndaj higjienës. Ajo që mbetet e njëjtë është vajtja drejt supermarketeve për të marrë produktet e nevojshme.