Lifestyle

Pfizeri mund të nisë shpërndarjen e vaksinës në dhjetor

Pfizeri mund të nisë shpërndarjen e vaksinës në dhjetor
 

Kompania farmaceutike Pfizer ka bërë të ditur se shpërndarja e vaksinës eksperimentale do të mund të nisë një muajin dhjetor.

Kompania ka aplikuar miratim në rregullatorët amerikan dhe evropian dhe pas këtij miratimi, udhëheqësit e kompanisë kanë thënë se do të mund të nisë shpërndarja e vaksinës, transmeton KOHA.