Lifestyle

“Gishtat Covid”, simptoma e re e koronavirusit

 

Kërkuesit shkencorë kanë zbuluar një simptomë të re të koronavirusit. Bëhet fjalë për një ndryshim ngjyre dhe enjtje të gishtave të këmbës, që mund të zgjasë me muaj.

Zbulimi u bë nga Liga Ndërkombëtare e Shoqërive Dermatologjike dhe Akademia Amerikane e Dermatologjisë.