Lifestyle

Edhe zyrtarët e shëndetit në grackën e teorisë kundërthënëse

Edhe zyrtarët e shëndetit në grackën e teorisë kundërthënëse

Me shpërthimin e pandemisë së koronavirusit në pranverë, dy profesorë të Universitetit të Stanfordit – dr. Jay Bhattacharya dhe dr. Scott W. Atlas – kishin shqetësim të njëjtë se izolimet po rezultonin me shkatërrim ekonomik dhe shoqëror.

 

Me shpërthimin e pandemisë së koronavirusit në pranverë, dy profesorë të Universitetit të Stanfordit – dr. Jay Bhattacharya dhe dr. Scott W. Atlas – kishin shqetësim të njëjtë se izolimet po rezultonin me shkatërrim ekonomik dhe shoqëror.

Tani, Atlas është është këshilltar për pandemi i presidentit amerikan, Donald Trump, zë i fuqishëm brenda Shtëpisë së Bardhë. Dhe Bhattacharya është një prej autorëve të së ashtuquajturës Deklarata e Madhe e Barrigntonit, traktat shkencor që bën thirrje për të lejuar koronavirusin të përhapet në komunitet.