Lifestyle

Koronavirusi spikat ndryshimet e mëdha ndërmjet shoqërive

Koronavirusi spikat ndryshimet e mëdha ndërmjet shoqërive
Foto: Ilustrim

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, deklaroi kohët e fundit se shifrat e rasteve të reja me koronavirus janë më të larta në Mbretërinë e Bashkuar sesa në Gjermani apo Itali, pasi britanikët e duan më shumë lirinë, dhe e kanë më të vështirë të respektojnë masat kufizuese, shkruan "The Conversation". 

Nuk është befasi