Lifestyle

Rreziku për trurin nga kërcitja e qafës

Rreziku për trurin nga kërcitja e qafës

Kërcitja e qafës është një veprim që njerëzit e kryejnë shpesh gjatë jetës së tyre.

Ndonjëherë ky veprim vjen i përsëritur edhe në mënyrë të pavetëdijshme si shenjë çlirimi të muskujve dhe kockave nga lodhja.