Lifestyle

Sot Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë

Sot Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) si Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë.

Shënimi i kësaj dite synon ngritjen e vetëdijes së institucioneve dhe qytetarëve mbi rëndësinë që ka natyra dhe promovimi i vendeve turistike në funksion të zhvillimit të turizmit malor.