Lifestyle

“Fëmijët mund të mos rekomandohen fillimisht për marrjen e vaksinës kundër koronavirusit”

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Qendra për Kontrollimin e Sëmundjeve dhe Parandalimit (CDC) në SHBA ka thënë se vaksina kundër COVID-19 mund të mos rekomandohet fillimisht për fëmijët, kur ajo të jetë në dispozicion, raporton Reuters.

Fëmijët, që shumë rrallë kanë simptome të COVID-19, ende nuk janë testuar në ndonjë eksperiment të vaksinës ndaj koronavirusit.