Lifestyle

Vlerat e çajit jeshil për shëndetin

Vlerat e çajit jeshil për shëndetin

Romë, 14 tetor – Çaji jeshil është më shumë sesa thjesht një pije. Mund të konsiderohet si një ilaç natyral i vërtetë. Japonezët e Japonisë e njohin atë mirë dhe e kanë përdorur atë për shekuj për shkak të vetive të dobishme, të cilat me kalimin e viteve kanë marrë gjithnjë e më shumë konfirmime nga shkenca, thuhet në faqen e internetit greenme.it.

Kjo pije e çmuar mund të shijohet e nxehtë në dimër dhe e ftohtë ose e vakët gjatë sezonit të verës. Për të përgatitur një infuzion të mirë të çajit jeshil, hidhni një ose dy lugë çaji nga gjethet e tij në një filxhan me ujë të valë, lëreni të pushojë për pesë minuta dhe kullojeni.