Lifestyle

COVID-19: Humbja e nuhatjes, shenjë më e besueshme sesa kolla dhe ethet

COVID-19: Humbja e nuhatjes, shenjë më e besueshme sesa kolla dhe ethet
Foto: Ilustrim

Humbja e ndjenjës së nuhatjes mund të jetë një tregues më i besueshëm për COVID-19 sesa kolla ose ethet, thonë studimet.

Një studim i bërë nga “University College London”, tregon se 590 persona që humbën ndjenjën e nuhatjes ose shijes, kur shpërtheu pandemia, zbuloi se 80 për qind e tyre kishin antitrupa për koronavirus.