Lifestyle

7 bimët më të mira kundër kolitit, diarresë dhe kapsllëkut

7 bimët më të mira kundër kolitit, diarresë dhe kapsllëkut

Koliti spastik ose sindroma e Zorrës së Irrituar është një problem shëndetësor që karakterizohet nga: Dhembje të forta dhe/ose fryrje barku; Çrregullime të jashtëqitjes si diarreja apo konstipacioni; Gjendje jo të rehatshme të barkut, fryrje apo gazra.

Këto probleme mund të kenë një kohëzgjatje mbi tre muaj, thonë ekspertët. Në gjuhën popullore kjo sindromë njihet si ‘zorra nevríke.’ Po në mjekësinë popullore ofrohen alternativa natyrale për qetësimin e simptomave të zorrës nevríke.