Lifestyle

7 bimët më të mira kundër kolitit

7 bimët më të mira kundër kolitit

Koliti spastik ose Sindroma e Zorrës së Irrituar është një problem shëndetësor që karakterizohet nga:

•Dhimbje të forta dhe/ose fryrje barku