Lifestyle

Mos vallë sekreti i jetëgjatësisë së Mbretëreshës Elisabetë është buka me marmelatë?

 

Është 94 vjeçe dhe është në gjendje të mirë si fizike ashtu dhe mendore.

Të gjithë pyesin mos vallë sekreti i jetëgjatësisë së mbretëreshës Elisabetë duhet kërkuar tek mënyra sesi ushqehet dhe gatimi i shefit të saj personal.