Lifestyle

Limoni është shpëtimi për dhembjet e padurueshme të veshkave

Limoni është shpëtimi për dhembjet e padurueshme të veshkave

Ata që e njohin dhimbjen që mund të shkaktojnë gurët në veshka e dinë që është një nga dhimbjen më të forta që mund të përjetojë njeriu, madje edhe më të forta se dhimbjet e lindjes.

Nëse keni dhimbje të veshkave përveçse duhet të pini shumë ujë të pastër, të hani ushqimet të pasura me kalicium, magnez dhe vitaminë B, ju duhet të konsumoni dhe shumë limonë, transmeton oranews këshillën e ekspertëve.