Lifestyle

Lëng portokalli për të ulur kolesterolin e lartë

Lëng portokalli për të ulur kolesterolin e lartë

Lëngu i portokallit është një ndër pijet më të dashura dhe të famshme të fillimit të mëngjeseve plot energji, shkruan AgroWeb.

Ai përtej shijes së mirë dhe një pakete me vitamina që i dhuron trupit, funksionon si një kurë e vërtetë për sëmundje të veçanta.