Lifestyle

Ushqimet që ju duhen për kocka të forta

Ushqimet që ju duhen për kocka të forta

Ostepororza është një sëmundje që pakëson dendësinë minerale të kockave dhe sjell përkeqësim të indeve duke i bërë ato më të brishta dhe shkaktuar më shumë fraktura.

Kjo sëmundje është mjaft e përhapur dhe ka tendenca të rritet me rritjen e moshës.