Lifestyle

Duhet të shmanget gjumi direkt pas të ngrënit

Duhet të shmanget gjumi direkt pas të ngrënit

Ekspertët kanë identifikuar 2 arsye konkrete përse njeriu duhet të shmangë gjumin direkt pas të ngrënit, sidomos në darkë.

Tretja dhe mbipesha