Lifestyle

Një tjetër virus po i vret kanadezët

Një tjetër virus po i vret kanadezët

Përafërsisht çdo muaj, Garth Mullins ha mëngjes me shokun e tij të ngushtë. Ata shkojnë në vendin e njëjtë – një pjesë në Vankuver, me kabina me drurë të prerë dhe shenja neoni. Ata gjithmonë arrijnë atje rreth orës 13:00 duke folur, përderisa hanë proshutë, vezë dhe tost.

“Dhe unë gjithmonë mendoj, ‘A është kjo hera e fundit që po dal të ha vezë e proshutë me të”?” - thotë Mullins.