Lifestyle

“AstraZeneca” fillon testimin e ilaçit me kombinim të antitrupave

“AstraZeneca” fillon testimin e ilaçit me kombinim të antitrupave
 

 Grupi farmaceutik “AstraZeneca” ka filluar testimet klinike të një ilaçi, i cili është kombinim i antitrupave ndaj virusit SARS-Cov-2, me qëllim që të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e COVID-19.

Ndërkaq këtë ilaç potencial tashmë kanë filluar që ta marrin vullnetarët e parë.