Lifestyle

Studimi i ri tregon renditjen e simptomave të COVID-19

Studimi i ri tregon renditjen e simptomave të COVID-19

Hulumtuesit nga Universiteti i Kalifornisë Jugore kanë thënë se kanë gjetur se simptomat e koronavirusit paraqiten në një renditje specifike, një zbulim që mund të ndihmojë gjetjen e mëhershme të virusit dhe trajtim më të lehtë për pacientët.

Sipas studimit, të publikuar në revistën mjekësore, “Frontier Public Health” renditja më e shpeshtë e simptomave është: ethe, pastaj kolla dhe dhimbja e muskujve, e pasuar nga nausea dhe/ose e vjella, dhe më pas diarreja, shkruan “CBS”.