Lifestyle

Mjaltë me vaj ulliri herët në mëngjes, trajtimi një javor i shëndetit

Mjaltë me vaj ulliri herët në mëngjes, trajtimi një javor i shëndetit

Mjalti dhe vaji i ullirit janë shumë të rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Vlerat shëndetësore të tyre janë të mrekullueshme. Kombinimi i vajit të ullirit me mjaltin dhe konsumi i tyre i vazhdueshëm dyfishon vlerat dhe ndikimin pozitiv në shëndetin e organizmit, shkruan AgroWeb. Të dyja mund të konsumohen në sasi të vogla ditore (nga një lugë çaji ose gjelle) sepse përfitimet janë të dyfishta.

Si të kombinoni vajin e ullirit me mjaltin