Lifestyle

Vaksina amerikane për COVID-19 është duke funksionuar

Vaksina amerikane për COVID-19 është duke funksionuar

Një vaksinë për COVID-19 e krijuar nga kompania farmaceutike Pfizer ka kaluar testimet për siguri dhe efikasitet në testimet fillestare klinike, thuhet në një studim, raporton “Daily Mail”.

Kjo po shihet si një vaksinë tjetër kandidate premtuese për të parandaluar koronavirusin e ri. Testimet e hershme te njerëzit, të bëra nga kompania me seli në New York, Pfizer dhe nga universitetet dhe spitalet në SHBA, ka prodhuar rezultate premtuese.