Lifestyle

Studimi shpjegon përse disa persona sëmuren rëndë nga virusi, e disa të tjerë jo

Studimi shpjegon përse disa persona sëmuren rëndë nga virusi, e disa të tjerë jo

Studiuesit nga Universiteti i Stanfordit kanë gjetur arsyen se përse disa pacientë sëmuren rëndë nga infektimi me COVID-19 e disa të tjerë jo.

Studimi i publikuar në faqen “Science” shpërfaq ndryshime imunologjike dhe gabime në mostrat e pacientëve. Këto ndryshime, sipas studiuesve, e bëjnë dallimin mes rasteve të rënda dhe atyre mesatare të infektimit.