Lifestyle

Gjella që shkatërron kolesterolin

Gjella që shkatërron kolesterolin

Ka kaq shumë ushqime që ne duhet të hamë për të qenë të shëndetshëm, por shpesh ushqehemi me ushqim të pashëndetshme.

Për të përmirësuar shëndetin tonë në maksimum, ne duhet të hamë herë pas here një gjellë me thjerrëza, karota dhe selino. Ju duhet ta gatuani me kujdes duke e mbajtur atë në sobë për tre orë. Megjithëse mund të duket shumë, përfitimet shëndetësore janë me të vërtetë të jashtëzakonshme.