Lifestyle

Java Botërore e Ushqyerjes me Gji, edhe nënat me COVID-19 mund të ushqejnë foshnjat e tyre

Java Botërore e Ushqyerjes me Gji, edhe nënat me COVID-19 mund të ushqejnë foshnjat e tyre

Kjo javë njihet ndryshe si Java Botërore e Ushqyerjes me Gji.

Ushqyerja me gji përmirëson mbijetesën e foshnjës, siguron shëndet gjatë gjithë jetës dhe ka avantazhe të padiskutueshme në zhvillimin e fëmijës. Ushqyerja me gji përmirëson gjithashtu shëndetin e nënave duke i mbrojtur ato nga disa sëmundje.