Lifestyle

Në Britani testi i ri për COVID-19 jep rezultat për 90 minuta

 Në Britani testi i ri për COVID-19 jep rezultat për 90 minuta

Teste të reja për COVID-19 që mund ta zbulojnë koronavirusin dhe gripin për 90 minuta do të përdoren në shtëpi të kujdesit në Britani dhe në laboratorë nga java e ardhshme, shkruan BBC.

Testet e strishove dhe ADN-së do të ndihmojnë të bëhet dallimi mes COVID-19 dhe sëmundjeve tjera sezonale, ka thënë Qeveria.