Lifestyle

Maskat e fytyrës, pasqyrë e njerëzimit në Azi

 

Çelësat e shtëpisë, kuleta ose çanta, telefoni dhe….. ah, po: maska për fytyrë. Ato janë të bezdisshme për shumë njerëz, por në të njëjtën kohë janë të domosdoshme në përballjen me armikun e padukshëm vrasës. Maskat me material të hollë, por që mund të shpëtojnë jetë janë bërë pjesë e listës së domosdoshme të gjërave që duhet t’i marrim me vete kur dalim nga shtëpia, për miliarda njerëz në botë.

Si virusi