Lifestyle

Darka e vonë nuk i bën mirë zemrës

Darka e vonë nuk i bën mirë zemrës

Studimet e fundit kanë paralajmëruar se ushqyerja e vonë gjatë natës rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

Koha e të ngrënit dhe shëndeti zemrës